Enamora't del número 27 d'El Món d'Ahir - El Món d'Ahir | Revista d'història d’autor

El Món d’Ahir

Enamora’t del número 27 d’El Món d’Ahir

Aquest 2023 volem dedicar l’estiu a la història i l’amor. Aquí teniu un fragment de l’editorial de Toni Soler:

“En aquest número, El Món d’Ahir contempla l’amor des de tots els angles possibles, i fent una mirada a èpoques diverses, per buscar-hi allò que té de permanent i allò que ha mutat pels canvis socials i culturals. La recerca de l’amor és també la recerca de l’imprevist, del que escapa a la raó mundana; en una ciència com la Història, feta de causes i efectes, de dades i d’estadístiques, la sola existència d’aquest factor discordant, arravatat, indomable, resulta inevitablement atractiu per a l’investigador.

On regna l’amor sobren les lleis, va dir Plató (a qui s’atribueix, de forma inexacta, el concepte d’«amor platònic», com veureu a les planes següents). El cert és que l’amor no té lleis conegudes, i potser per això encara no ha aparegut, en aquest planeta ni en cap civilització, una societat capaç de regir-se per un sentiment tan intens com voluble; tan diví, tan animal: tan humà.”

Hi trobareu articles d’Antonio Baños, Plató, Kiko Amat, Teresa Vinyoles Vidal, Enric Casasses, Anton Maria Espadaler, Ona Balló Pedragosa, Jane Austen, Olga Jornet Vegas, Pilar Eyre, Sílvia Soler, Toni Pou, Carlos Zanón, Josep Martí i Blanch, Eva Piquer, Cloe Masotta, Joan Fontcuberta, i Júlia Cot. A més a més, hi trobareu col·laboracions d’artistes com Juan Cris, Brad Downey, Pere Llobera, Andrea Maresch, Nataly Prada, Claudia Reinhardt, Run Design i Nathan Vidler.

Ja disponible al web, i molt aviat a llibreries!

Més

Aquest article pertany al número que dedica el dossier a "Amor".
Si et sembla interessant, pots comprar el número clicant aquí.

Suma’t a El Món d’Ahir

Aquests continguts són possibles gràcies a les aportacions dels subscriptors i lectors. I tu, ja en formes part? Fes-ho possible!